Název | Množství a jednotka |
---|---|
fazole sterilované | 250 g |
cibule | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
celer bulvový | 1/2 ks |
zázvor čerstvý | 1 cm |
olej | 2 lžíce |
kmín drcený | 1/2 lžičky |
skořice | špetka |
chilli | |
kurkuma | 1/4 lžičky |
sterilovaná rajčata | 250 g |
pepř | |
sůl |
Postup: Jasmínovou rýži dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme... zobrazit recept
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept
Postup: Papriky a cibule očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce a přidáme... zobrazit recept
Postup: Nastrouháme si půlku menšího celeru.Do hrnce dáme na kostky nakrájenou slaninu... zobrazit recept
Postup: Hlávkové zelí nebo kapustu zbavíme vrchních listů, odkrojíme košťály a... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...